De juiste taxatie via VBO Makelaar HOME ASSIST

NWWI en Taxateursunie ten behoeve van NHG

Om een hypotheek te verkrijgen en uw woning te kunnen verzekeren is het noodzakelijk de waarde van uw woning te weten. Geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen hanteren hiervoor strikte regels. Voor de juiste taxatie van uw woning kunt u terecht bij HOME ASSIST.

taxatie

Wij hanteren bij taxaties het model taxatierapport financiering woonruimte. Dit wordt door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) geaccepteerd. HOME ASSIST is gecertificeerd Makelaar/Taxateur, ingeschreven in het register van de SCVM. Het SCVM houdt zich bezig met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

HOME ASSIST is goed op de hoogte van uw regionale situatie. De marktsituatie kent per regio of wijk grote verschillen en dat heeft invloed op de waarde van uw woning.

HOME ASSIST is goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt en aangesloten op het digitale kenniscentrum van de VBO. Dit zeer gedetailleerde portaal voorziet in informatie over de waarde van een woning, de buurt waar u wilt gaan wonen en de historie van een huis dat u wilt kopen of verkopen.

Voor nadere informatie en tarieven van een taxatie, kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefoon 06-41069221